Ekostyren


Az Ekostyren egy speciális könnyűbeton adalék, ami újrahasznosított polisztirol golyócskákból és különböző adalékokból készül. Cement homok és víz hozzáadásával, géppel vagy kézzel keverhetjük készre az anyagot.

Akár 12-szer lehet könnyebb és 30-szor jobb a hőszigetelési tulajdonságokkal bírhat, mint a normál beton . Nem tűzveszélyes, ellen áll a penésznek és rágcsálóknak, higénikus, környezetbarát.

A hőszigetelés egyre inkább nem csak személyes érdekünk a növekvő energiaárak miatt, hanem környezetünk magasfokú szennyezése miatt társadalmi érdekünk is. Fontos tehát, hogy az építkezést már alapjaiban ennek tükrében érdemes elkezdeni, amihez az Ekostyren egy hatalmas segítség, hiszen a tervező rugalmasan tud játszani a sűrűségével, így a felhasználási területeivel.

Utólagos hozzáépítéseknél, tetőtérbeépítésnel különlegesen könnyű testsűrűsége, fizikai és hőtani képességei miatt nem kell az alapot (az esetek nagy százalékában) megerősíteni.

Nagy előnye, hogy a tervező választhatja ki, hogy a végleges készbeton milyen sűrűségen hol legyen bedolgozva, szemelött tartva a szükséges fizikai, hőtani szükségleteket. Igy sokoldalúan es mindig a legoptimálisabban felhasználható az Ekostyren

 

Egyéb ajánlatok


Érdekes információk

Polisztirol hulladék

Csomagolóanyagok újrahasznosítása, környezetvédelem.

Ekostyren

Kiválló hő és hangszigetelő betonok.

Padlókiöntés

Padlóburkolatöntés Anhidrittel. Hamarosan a termékpalettánkon.